“Cher voor haar operaties: Zo zag de bekende zangeres eruit voordat ze haar uiterlijk perfectioneerde

Volgens WMJ onderging de iconische Cher een neuscorrectie en buikliposuctie

De meeste fans van de iconische, bekende en succesvolle Amerikaans-Armeense zangeres kennen haar pas nadat ze erkenning kreeg, terwijl slechts weinigen haar hebben gezien voordat ze alle plastische chirurgie onderging om haar uiterlijk te perfectioneren.

De uitmuntende zangeres heet eigenlijk Sherilyn Sarkisian en ze geeft eerlijk toe dat ze een aantal operaties heeft ondergaan om er zo goed mogelijk uit te zien. Velen zijn stellig van mening dat de zangeres er totaal onherkenbaar uitzag voordat ze alle schoonheidsprocedures onderging.

Volgens WMJ heeft de iconische Cher een liposuctie van de buik, neuscorrectie en vele omtrekliften ondergaan.

De legendarische muzikante geeft toe dat operaties haar helpen eruit te zien zoals ze zich van binnen voelt.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos