Grijsogig wonder: Thylane’s onstuitbare reis van kindsterretje tot modellering sensatie

“Haar schoonheid is niet van deze wereld 😍❤️‍🔥 Ontmoet het meisje met betoverende grijze ogen en krullend haar dat de wereld veroverde toen ze nog maar 10 was! 😮😳 Ze trotseerde critici en steeg op in modellenwerk en acteren 🔥🥰 Bekijk nu haar verbluffende comeback in de mode 💥❤️ Ontdek haar verhaal van schoonheid, talent en veerkracht in het artikel hieronder! 👇

Elk kind is bijzonder op zijn eigen manier, maar soms vallen kinderen op door hun unieke uiterlijk. Dit geldt voor een meisje met de naam Thylane. Haar prachtige grijze ogen en dikke krullende haar hebben harten over de hele wereld veroverd. Zelfs toen ze nog heel jong was, viel ze al op bij veel modellenbureaus die met haar wilden werken.

De meeste mensen spenderen vele jaren om het te maken in de harde modellenwereld, maar voor Thylane leek het alsof ze voorbestemd was om in de mode te gaan. Toen ze nog maar 10 jaar oud was, noemden mensen haar het mooiste kind ter wereld. Door haar geweldige uiterlijk kreeg ze kansen die de meeste kinderen niet krijgen, zoals modellenwerk voor Vogue en op de covers van beroemde tijdschriften staan.

Maar in die tijd hadden sommige mensen kritiek op haar familie. Ze vonden dat Thylane moest spelen en tijd doorbrengen met andere kinderen en niet moest werken in de drukke wereld van modellenwerk en mode. Ondanks de kritiek bleven haar ouders haar carrière steunen. Naarmate ze bekender werd als model, begon Thylane ook te acteren omdat veel producenten in haar geïnteresseerd waren.

Nadat ze acteren had geprobeerd, ging Thylane terug naar mode en schoonheid. Nu, als jongvolwassene, werd ze onlangs gezien op vakantie met haar vriend in Zuid-Frankrijk en op foto’s was te zien hoeveel ze om elkaar gaven.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos