“Hoe durft ze?” Beyonce’s nieuwste album cover creëerde een buzz op sociale media

Ze droeg niets anders dan een lint over haar lichaam en liet geen ruimte over voor verbeelding!❤️‍🔥 Getrouwde mannen mogen de cover van haar nieuwste album niet zien!🤭🚫 “Geen schaamte!”, “Wat een schande!” en andere opmerkingen raakten de popzangeres! 💬 Ga er maar goed voor zitten als je de foto’s in het artikel ziet! 👇

Ze is een van de bekendste en succesvolste Amerikaanse zangeressen, songwriters en zakenvrouwen die terecht de titel Queen Bey heeft verdiend en wordt beschouwd als een van de belangrijkste popcultuurfiguren van onze generatie. Onder haar hits die overal ter wereld beluisterd worden zijn Baby Boy, Single Ladies en andere die haar naar wereldwijde bekendheid en erkenning katapulteerden.

De manier waarop ze verscheen op de foto van haar album zorgde voor opschudding op sociale media. Het leverde veel controversiële reacties op en liet niemand onverschillig. Volledig naakt en met een verleidelijke houding stond ze stil met een sigaar in haar ene hand en haar edele delen bedekkend met de andere hand, pronkend met haar sensualiteit.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Beyoncé (@beyonce)

De netizens waren verbaasd over hoe brutaal hun favoriete zangeres zich kon gedragen. Aan de ene kant was het iets volgens haar stijl, maar aan de andere kant leidde de coverfoto tot publieke schandalen en ontsnapte niemand aan de aandacht.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos