Van pallets naar een paradijs: Vrouw knutselt droomtent van gerecycled hout

Een vrouw genaamd Tanya Woolston transformeerde acht oude pallets in een prachtig tuinhuisje en creëerde zo de perfecte plek voor ontspanning op haar landgoed 🤩🤗 Haar eenvoudige maar indrukwekkende doe-het-zelfproject heeft velen geïnspireerd en oogstte lof en bewondering op sociale media 👍 Bekijk het resultaat in dit artikel 👇

Met behulp van basisgereedschap zoals een spijkerapparaat en een tang haalde Tanya de pallets uit elkaar in hun samenstellende delen en schuurde ze om vuil en afval te verwijderen. Ze liet één pallet intact als basis voor het tuinhuisje, dat ze op de grond plaatste en met andere elementen verbond tot een eenvoudige rechthoekige structuur.

Tanya boorde gaten in de structuur voor lantaarndraden en markeerde gebieden op de balken waar verlichting zou komen te hangen. Daarna schilderde ze de basis en het frame grijs om een samenhangende en stijlvolle look te creëren.

Zodra de verf droog was, bevestigde ze de lampjes en legde ze een oude matras, bedekt met een zelfgemaakte waterdichte hoes, in het prieel. Bijpassende kussenslopen zorgden voor een gezellig tintje. Om het geheel nog mooier te maken, bekleedde Tanya het prieel met stof, waardoor het er chique en tijdschriftwaardig uitziet.

Het resultaat is een prachtig en uitnodigend prieel dat eruitziet alsof het in een glossy tijdschrift thuishoort, maar toch trots op een bescheiden datsja-perceel staat.

Zou je geloven dat deze prachtige creatie is gemaakt door een gewone vrouw met behulp van gerecyclede materialen? Bekijk de foto’s hieronder en raak geïnspireerd om je eigen achtertuinparadijs te creëren!

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos