“Ze veroudert als een goede wijn!” De 60-jarige Elle Macpherson onthult haar beautytips en geheimen voor leeftijdloosheid

Mensen noemen haar degene met de dunste taille in Australië en ze hebben helemaal gelijk! 😉🤌 Na haar recente publieke optreden konden fans niet anders dan zich haasten om Macphersons leeftijd te verifiëren! 🧐🤨 Het is oneerlijk hoe geweldig een 6️⃣0️⃣-jarige vrouw eruit kan zien! 🤤❤️‍🔥 Aandacht! 💥 Ze deelt alle geheimen van haar tijdloze schoonheid! 🤫 Bekijk het artikel en maak aantekeningen! 👇

Het laatste uitstapje van Elle Macpherson is online opgedoken. Bijna niemand twijfelt aan de identiteit van het wereldberoemde Australische supermodel met de bijnaam “The Body”. Ondanks haar leeftijd blijft ze miljoenen fascineren met haar slanke figuur, haar onmiskenbare charme en haar uitstraling.

Haar verschijning op het evenement van het chocolademerk “Raffaello” was echt opmerkelijk. De tijdloze ster droeg een gewaagde, nauwsluitende jurk van een doorschijnende stof, wat haar imago nog meer versterkte.

Ze kleedde zich perfect aan met een zilveren clutch, bijpassende juwelen en een stijlvolle zonnebril. Haar prachtige blonde haar was gestyled in fijne krullen. Elle zag er fris, natuurlijk en ongetwijfeld op haar best uit.

“Ik begin mijn dag om 5 uur ’s ochtends met een glimlach. Daarna besteed ik 30 minuten aan meditatie voordat ik helemaal wakker word. Deze oefening stelt me in staat om voor mijn geest, lichaam en ziel te zorgen. Daarna drink ik warm water met citroen of limoen. In plaats van koffie om me wakker te maken, voeg ik liever cayennepeper toe aan mijn ochtenddrankjes”.

Daarna drinkt hij een smoothie, die goed is voor zijn huid. Daarna begint het supermodel met haar outdoor workouts, waaronder wandelen, fietsen en zwemmen. Ze neemt ook graag een koude douche om te “resetten”.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos