Wauw! Charles Spencer’s oude foto doet debat oplaaien: Prinses Diana en prinses Charlotte lijken op elkaar

“Wow, oma’s genen waren sterk” 🤯🫣 De broer van prinses Diana deelt een vintage foto en zorgt voor opschudding: Prinses Diana en prinses Charlotte lijken wel een tweeling! 😲😍 De griezelige gelijkenis doet overal discussies oplaaien 😳🔥 Vind jij dat ze er identiek uitzien? Bekijk de foto’s in het artikel hieronder en deel je mening 👇

Charles, de broer van wijlen prinses Diana, verblijdde zijn Instagram volgers onlangs met een nostalgische foto uit 1967, waarop een hartverwarmend moment te zien is met een jonge Diana en hun moeder in een park.

Op de foto is Charles ongeveer drie jaar oud en Diana ongeveer vijf of zes. Op de foto is de oprechte vreugde van het trio goed te zien. Charles, door zijn moeder liefkozend ‘Buzz’ genoemd vanwege zijn levendige energie, deelde deze dierbare herinnering met veel liefde.

De post leidde al snel tot discussies over familiegelijkenissen, vooral tussen Diana en haar kleindochter, prinses Charlotte. Veel commenters waren verbaasd over hoeveel ze op elkaar leken. Sommigen zagen zelfs een gelijkenis tussen prins George en de jonge graaf Spencer op de oude foto, wat een breder gesprek op gang bracht over hoe familietrekken door de generaties heen worden doorgegeven.

William en Kate noemden hun dochter Charlotte Elizabeth Diana in 2015 en Charles zag het als een mooi eerbetoon aan zijn zus. William koos deze naam om Diana’s herinnering levend te houden voor zijn kinderen en hen te helpen zich dicht bij de grootmoeder te voelen die ze nooit hebben kunnen ontmoeten.

Deze inspanning is vooral betekenisvol voor William omdat zijn vrouw Kate Diana ook nooit heeft ontmoet.

Kate heeft de laatste tijd vanwege gezondheidsproblemen afstand moeten nemen van publieke taken en heeft evenementen zoals de BAFTA Film Awards, waar zij en William meestal samen naartoe gaan, moeten missen. William, die alleen aanwezig was, liet weten hoe erg hij Kate’s aanwezigheid miste en benadrukte de impact van haar gezondheid op hun gebruikelijke activiteiten.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos