“Wat een fantastische make-over!” Zo ziet de jongen die zijn haar 10 jaar niet had gekamd eruit na een transformatie

De jongen had zijn haar al 1️⃣0️⃣ jaar niet gekamd en gaat voor het eerst naar de kapper! 😲🤐 Zijn haar werd een echte uitdaging voor de kapper die hem onherkenbaar transformeerde! 🤩👏 De voor-en-na foto’s zullen ieders hoofden doen omdraaien, zoals je kunt zien in dit artikel! 👇

Het artikel van vandaag gaat over een jongen uit Wales, Engeland, die bang was voor kappers en een droom had om zijn haar lang te laten groeien, net als dat van de surfers die hij bewonderde en wilde imiteren. Er ging veel tijd voorbij en nu leek zijn haar op een weerbarstige warboel die onmogelijk te hanteren was.

Uiteindelijk had hij geen andere keuze dan naar de kapper te gaan voor een nieuw kapsel. Hij kon er niet eens aan denken hoe radicaal hij zou veranderen na de transformatie. Zijn fantastische make-over kwam voor iedereen als een grote verrassing. Zelfs zijn ouders konden al niet omgaan met zijn “haar” en zelfs de kapper had geen andere keuze dan het weg te doen.

Daar had de jongen het geluk om een getalenteerde kapper genaamd James Williams te ontmoeten die letterlijk verrast was door Owens warrige haar, maar vastbesloten was om de situatie naar zijn hand te zetten. Zijn transformatie was radicaal en hij was moeilijk te herkennen aan het einde.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos