Echtpaar verandert saaie flat in helder en stijlvol huis met doe-het-zelf renovatie

Een getrouwd stel met twee kinderen droomde al lang van een mooi huis op maat van hun behoeften🥺 Geconfronteerd met de realiteit van de vastgoedmarkt en hun budget, kozen ze voor een creatieve oplossing: ze kochten een appartement in een oud gebouw en richtten het volledig in.👍🤗 Bekijk in dit artikel hoe hun appartement eruitzag vóór de renovatie👇.

Vastbesloten om hun nieuwe huis persoonlijkheid te geven, namen ze het ontwerp en de renovatie zelf ter hand en legden ze hun hart in elk detail. Voor sommige complexe taken, zoals het vervangen van leidingen, ramen en elektriciteit, riepen ze professionele hulp in.

De flat, een bescheiden 46,6 vierkante meter, werd omgetoverd tot een gezellige en stijlvolle leefruimte.

Inkomhal

De reis begon in de hal, die een onherkenbare transformatie onderging. De hal is compact maar functioneel en doet nu dienst als ontvangsthal voor gasten. Een kledingkast gemaakt door de man en een stijlvolle kruk gerestaureerd door de vrouw geven de hal een unieke charme.

Keuken en woonkamer

Door de keuken en woonkamer opnieuw in te richten, creëerde het koppel een ruime en lichte ruimte waar elk element zijn eigen speciale plaats heeft. Een hoekkast met sneeuwwitte fronten, een contrasterende achterwand van witte tegels en een gele koelkast (eigenlijk wit maar bedekt met gele folie) creëren een aparte interieurstijl. De gecombineerde keuken en woonkamer werden de perfecte ruimte voor familiebijeenkomsten en ontspanning. Een werkhoek met een Ikea ladekast, een gele bank en een tv-zone dragen bij aan de gezellige sfeer.

Slaapkamer

De slaapkamer werd slim in twee zones verdeeld. Een houten scheidingswand, ontworpen als een hek, scheidt de slaapkamer voor volwassenen van de kinderkamer en creëert zo functionele en privéruimtes voor iedereen.

Badkamer

De badkamer werd ook omgetoverd tot een stijlvolle, comfortabele en functionele ruimte.

De renovatie van het koppel heeft geresulteerd in een lichte, stijlvolle en gezellige flat. Wat vind je van het eindresultaat? Wat vond je mooi en wat had anders gekund? We vonden de beslissing om een hekachtige afscheiding te maken tussen de slaapkamer en de kinderkamer heel uniek.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos