“Rotte tanden, losse huid, geen wenkbrauwen!” Zo is Claudia Cardinale door de jaren heen geëvolueerd

In de jaren 1️⃣9️⃣7️⃣0️⃣s noemden mannen haar de vrouw met het mooiste gezicht op aarde. Ze werd bekend door haar rollen in “Once Upon a Time in the West”, “Three Strangers in Rome” en andere klassiekers uit die tijd! 🤩👏Degene die golven maakte in Italië is al 8️⃣5️⃣ geworden! 😟 We wedden dat niemand van jullie de actrice zal herkennen op haar recente foto’s in dit artikel! 👇

De druilerige carrière van deze iconische Italiaanse actrice overspant meer dan 6 decennia waarin ze voor altijd een stempel heeft gedrukt op de industrie met haar grote talent, uitstekende acteervaardigheden en charisma. Onder de hitfilms waarin ze de hoofdrol speelde zijn “Once Upon a Time in the West”, “Girl with a Suitcase”, “Don’t Make Waves”, enz.

Weinigen weten dat ze werd geboren in een familie van polyglotten en er werd verwacht dat ze een carrière als lerares zou nastreven. Ze was zo mooi dat ze al snel de titel van het Mooiste Italiaanse Meisje in Tunesië won, wat veel deuren voor haar opende. Haar producer was Franco Cristaldi die een 18-jarige overeenkomst tekende met de toekomstige filmlegende en later haar echtgenoot werd.

Haar doorbraakrol was in “Three Strangers in Rome” wat leidde tot grote rollen in “Rocco and his Brothers” en “The Leopard”. Ze kreeg te maken met Hollywood-normen die een grote druk op haar uitoefenden. Later scheidde ze van Cristaldi en vond al snel de liefde met regisseur Pasquale Squitieri.

Claudia was UNESCO goodwill ambassadrice en zette haar toegewijde werk in de filmwereld voort. Tegenwoordig woont ze bij haar familie en heeft ze geleerd om haar gezondheid boven de maatschappelijke verwachtingen en algemene normen te stellen. Haar rol in de filmindustrie is inderdaad onvervangbaar.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos