“Met een kort blond kapsel met krullen!” De nieuwe foto van Kylie Jenner leidde tot gemengde reacties

Ze toont haar nieuwe imago en geeft Marilyn Monroe vibes! 🧐😍 De fans herkenden de ster met kort blond haar niet! 🤨🫢 Ze zei “Goodbye!” tegen haar lange brunette haar en maakte furore! 😱😤 We durven te wedden dat niemand van jullie haar zo heeft gezien! 😉 Je kunt beter gaan zitten voordat je het artikel ziet! 👇

Kylie Jenner is niet alleen een succesvolle zakenvrouw en een van de meest invloedrijke social media-sterren, ze is ook het idool van miljoenen mensen over de hele wereld die regelmatig ervaringen uitwisselt met haar imago en niemand onverschillig laat. Deze dagen heeft ze Instagram opgewarmd met haar geheel nieuwe imago.

Verrassend genoeg verscheen Jenner met een blond bobkapsel en leek ze op schoonheidsicoon Marilyn Monroe. Hierbij moet worden vermeld dat het lang niet haar eerste experiment was en dat haar haar eerder ook al blond was. Er werd ook veel aandacht besteed aan haar make-up.

De ster gebruikte een stijlvolle bruine lippenstift, een rode blush en indrukwekkende pijlen. Het is de moeite waard om te vermelden dat de geruchten over haar relatie met Timothee Chalamet de ronde doen op het netwerk. Ze zijn meerdere keren samen in het openbaar gespot, wat de theorieën over hun romance bevestigt.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos