Niemand dacht eraan om dit miserabele appartement te kopen, totdat een stel er potentieel in zag

Mijn man en ik luisterden naar niemand en kochten een “lelijk” appartement met een oma-renovatie! 😳😬 We kozen voor een oud huis, maar daar hadden we later geen spijt van! 😏🀌 Het was tijd voor veranderingen toen we beseften dat we ons schaamden om gasten uit te nodigen! πŸ™„πŸ˜“ Bekijk de voor-en-na foto’s in dit artikel! πŸ‘‡

Hoewel niemand ooit overwoog om zo’n vervallen en vervallen appartement te kopen, zagen de huidige echtgenoten er een groot potentieel in en veranderden ze het snel onherkenbaar. Hoewel het aanvankelijk comfortabel was, realiseerden ze zich duidelijk dat het hoog tijd was voor radicale veranderingen.

Het was hun gekoesterde droom om een eigen huis te krijgen dat hen volledig tevreden zou stellen. Zodra ze genoeg geld hadden gespaard en dit appartement hadden gekocht, haastten ze zich om een binnenhuisarchitect in te huren. In plaats van donker behang kozen ze nu voor lichte kleuren die het appartement een leuke sfeer gaven.

Grijstinten en wit overheersen hier en zorgen ervoor dat het huis er stijlvol en modern uitziet. Absoluut alle kamers ondergingen grote veranderingen. Ze hebben niet bespaard op het meubilair. Naast de belangrijkste kamers is er ook een speciaal ontworpen relaxzone en een kinderkamer.

Voel je vrij om je mening met ons te delen in de comments!

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos