“Leeftijd is maar een getal voor haar!” Dit is hoe Susan Sarandon reageerde op de kritiek voor haar “niet bij de leeftijd passende” stijl

De 7️⃣6️⃣-jarige Sarandon vergat opnieuw haar leeftijd en koos voor een gewaagde outfit! 🫣🤭 “Iemand, alsjeblieft, herinner haar aan haar leeftijd”, “Heksen worden niet ouder”! 💬 Ze reageert op de haters en zorgt ervoor dat ze hun woorden terug willen! 😏💪 Wees voorbereid om verrast te worden als je het artikel ziet! 👇

Ze is een van de meest herkenbare, succesvolle en gewilde actrices van onze generatie die een druilerige carrière in Hollywood heeft opgebouwd met haar adembenemende optredens en uitmuntende acteerprestaties. Velen kennen haar als Janet Weiss in de klassieker “The Rocky Horror Picture Show” uit 1975.

Voor haar optreden in “Thelma and Louise” kreeg ze terecht een Academy Award nominatie voor Beste Actrice, maar het was haar rol in “Dead Man Walking” waarvoor ze een Academy Award kreeg. Haar uitzonderlijke stijl en lichaamspositiviteit ontsnappen echter aan niemands aandacht.

“Als je gevoel van tijd een einde heeft en niet eindig is, zoals het voelt als je jong bent”.

Als haar wordt gevraagd hoe ze haar tijdloze uiterlijk onderhoudt, hecht ze veel waarde aan lachen, sporten en een gezond dieet. Ze benadrukt ook de rol van het vermijden van blootstelling aan de zon, wat in grote mate bijdraagt aan haar tijdloze uiterlijk.

Sarandon weigert zich te laten beïnvloeden door negatieve meningen en gaat in plaats daarvan haar eigen weg.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos