Een man maakt de droom van zijn gepensioneerde moeder waar en verandert haar miserabele appartement onherkenbaar

In plaats van een boeket bloemen en parfums gaf ik mijn moeder het mooiste cadeau en renoveerde haar “saaie” appartement! 😊💪 Ze kon haar emoties niet bedwingen toen ze haar nieuwe huis binnenstapte! 🥹❤️‍🩹 Ik veranderde deze lelijke plek in een droomappartement en bestormde het netwerk met de eindresultaten die je in dit artikel kunt zien! 👇

Als verjaardagscadeau voor zijn moeder besloot de held van vandaag haar te geven waar ze haar hele leven al van droomde. Hij kocht een eenkamerappartement waarvan de oorspronkelijke staat veel te wensen overliet. De man had echter plannen. Hij was van plan om het een frissere uitstraling te geven en te perfectioneren.

Het appartement is ongeveer 35 vierkante meter groot en bevindt zich in een paneelgebouw uit 1968. Gezien de algehele kleinheid is de keuken met 10 vierkante meter vrij ruim. De eerste taak was om de verf van de plafonds te verwijderen. Er moesten sterke chemicaliën aan te pas komen om de betonnen plaat helemaal schoon te krijgen.

Daarna sloopten ze de scheidingswand tussen de gang en de kamer en installeerden er een nieuwe van gipsplaat voor in de plaats. Ze vervingen ook de elektrische bedrading, radiatoren, deuren en watervoorziening. Om te zeggen dat het appartement onherkenbaar was veranderd, is niets te zeggen. Het eindresultaat was verbluffend.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos