“De mini-versie van Mark Harmon!” Het grote nieuws over het huwelijk van de zoon van de acteur deed ieders hart smelten

Mark Harmon, ooit “the hottest man alive”, liet zijn zoon zien en brak de harten van alle meisjes! 🫠💘De ster van “NCIS” heeft hartverwarmend nieuws gedeeld over het huwelijk van zijn erfgenaam! 🤫😮Voor meer – zie het artikel! 👇👇👇

Mark Harmon is een van de meest prominente, bekwame en opmerkelijke figuren op het witte doek. Hij is ook een toegewijde vader van twee schattige zonen die opgroeien tot de mini-versies van hun legendarische vader.

De NCIS-ster en zijn vrouw P. Dawber besloten om uit de spotlights te stappen omdat ze prioriteit gaven aan hun gezin en meer tijd nodig hadden om hun kinderen op te voeden. De iconische acteur werd zelfs “de heetste vrijgezel” genoemd voordat hij het pad kruiste met Dawber.

Als een van de meest duurzame koppels zijn de echtelieden al 3 decennia gelukkig samen. Hun ongelooflijke liefdesverhaal begon in 1986. Hun speciale band leidde al snel tot hun verloving. Ze delen vaak inzichten over de balans tussen carrière en gezin.

Hun oudste erfgenaam Sean heeft al in een aantal shows en films gespeeld. Wat de jongere zoon Ty betreft, hij koos ervoor om scenarioschrijver te worden. De oudste heeft zijn liefde al gevonden. Hier zijn ze!

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos