“In bezwete kleren, met overgroeide nagels en vettig haar!” Nieuwe schandalige foto’s van Mickey Rourke halen de krantenkoppen

De fans sloten hun ogen uit schaamte toen ze zijn laatste foto’s zagen! 😳 Rourke werd aangezien voor een bedelaar en stelde zijn bewonderaars teleur! 😧🤐 Het is onmogelijk om nu naar de eens zo begeerlijke acteur te kijken zonder een traan te laten! 😓😨 Bereid je voor op afschuw bij het zien van de foto’s in dit artikel!

Op 16 september viert M. Rourke zijn 71e verjaardag, kun je dat geloven? Vroeger was hij een van de meest begeerde en succesvolle acteurs in Hollywood, wiens charisma en ongelofelijke schoonheid geen kijker onverschillig kon laten.

De ooit veelgevraagde ster heeft zichzelf echter onherkenbaar veranderd omwille van eeuwige jeugd en schoonheid. Hij heeft zich tot een aantal plastische chirurgen gewend en zichzelf onherroepelijk verwend. Onlangs hebben paparazzi het geluk gehad om hem er niet op zijn best uit te zien.

De voormalige hartenbreker verscheen met overgroeide nagels, vies haar en in onverzorgde kleding. Zijn “relaxte” look liet veel te wensen over en zorgde voor veel ophef. Depressie en persoonlijke problemen hebben blijkbaar hun tol geëist van de man.

“Hoe kunnen we dit niet zien?”, “Het is onmogelijk om hier naar te kijken zonder een traan te laten”, “Weer een slachtoffer van plastische chirurgie”, “De wereld staat op zijn kop”, “Zoek vijf verschillen tussen hem en een lokale bedelaar!”.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos