“Hoe durft ze?” Meghan Markle’s bezoek aan Nigeria is het onderwerp geworden van verhitte discussies

Kate Middleton zou zich nooit zo kleden! 😉💯 Markle vergat weer eens dat ze de hertogin van Sussex is en koos voor een onthullende jurk! 😲❤️‍🔥 Met blote schouders en een decolleté liet ze zelfs Harry in verlegenheid brengen! 🫤🙄 Haar laatste bezoek aan Nigeria deed de wenkbrauwen fronsen! Bekijk de foto’s in dit artikel!

Recentelijk heeft de hertogin van Sussex verschillende opvallende publieke optredens gehad tijdens haar geplande bezoek aan Nigeria. Het koninklijke familielid werd wederom het gesprek van de dag. De prinses koos opnieuw voor een gedurfde jurk met blote schouders, die weinig aan de verbeelding overliet.

Ze hield een krachtige toespraak op de Women in Leadership Summit en haastte zich om iedereen daar te bedanken voor de warme begroeting. Ze noemde Nigeria trouwens “haar land” en onthulde dat ze voor 43% Nigeriaans is en benadrukte haar toewijding aan haar cultuur en tradities.

Wat betreft haar mode keuze die viel op een pittige rode jurk. Het leidde meteen tot reacties en werd het onderwerp van verhitte discussies online. Ze beschouwde succesvolle vrouwen als “rolmodellen” van wie we allemaal nog veel kunnen leren. Terwijl sommigen haar outfit schandelijk en ongepast vonden, konden anderen het niet helpen haar te bewonderen.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos