“De langste nagels ter wereld!” Hier is de vrouw met de langste nagels in het Guinness Boek der Records

Ze heeft haar nagels niet geknipt sinds 1️⃣9️⃣9️⃣7️⃣ en dit is wat er is gebeurd! Je kunt beter gaan zitten voordat je Diana Armstrong ziet! 😱💅 Ze heeft haar nagels laten groeien tot 1️⃣․3️⃣ meter en je kunt in dit artikel zien hoe ze er nu uitzien!👇

Maak kennis met Diana uit Minnesota, wiens naam zelfs is opgenomen in het Guinness Boek der Records voor haar lange nagels. Geloof het of niet, ze heeft ze laten groeien tot 1,3 meter en heeft ze volgens de Daily Star sinds 1997 niet meer geknipt.

Zelfs het Guinness Boek der Recordss erkende haar absolute uniciteit en buitengewone prestatie. Mensen blijven zich afvragen hoe ze haar huishoudelijke taken en persoonlijke hygiëne regelt en beweren dat er veel vragen zijn, maar weinig antwoorden.

Armstrong is openhartig geweest in een interview waarin ze toegaf dat ze extra toiletpapier nodig heeft om het proces te vergemakkelijken. De vrouw onthulde het verhaal achter haar reis en herinnerde zich hoe haar overleden dochter haar nagels verzorgde en dat haar nagels haar nu aan haar doen denken.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos