“Wie herinnert haar aan haar leeftijd?” Cher gaat op een date met haar jonge vriend en geeft een reactie

Cher deelt intieme momenten met haar vriend en weet niet meer hoe oud ze is! 🤤❤️‍🔥 De man die het hart van de poplegende heeft gestolen is 4️⃣0️⃣ jaar jonger dan zij, kun je dat geloven? 😳😵 Paparazzi zagen het stel op een romantische date en maakten furore onder de fans! 🤫🧐 Voor de spraakmakende foto’s – bekijk het artikel! 👇

De wereldberoemde, succesvolle en legendarische popzangeres blijft in de schijnwerpers staan. Naast haar druilerige carrière in de muziek, wekt haar persoonlijke leven de publieke belangstelling. Het feit dat de iconische artieste “liever” uitgaat met veel jongere mannen heeft haar een van de meest besproken beroemdheden gemaakt.

Voor degenen die het nog niet weten, Cher heeft momenteel een relatie met Alexander Edwards, een muziekdirecteur die een zoon deelt met Amber Rose. In 2022 werd het stel voor het eerst betrapt toen ze elkaars hand vasthielden en sindsdien zijn ze onafscheidelijk. Wat mensen niet leuk aan hen vinden is hun grote leeftijdsverschil – 40 jaar.

“Zij vond liefde, hij vond geld!”, “De wereld op zijn kop”, “Genoeg internet voor vandaag”, “Ze zien er meer uit als een moeder en zoon, niet als geliefden”, “Iemand, alsjeblieft, herinner haar aan haar leeftijd!”, “Als je volwassen bent en nog steeds single. Maak je dan geen zorgen. Je toekomstige partner is nog niet geboren”.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos