“Sally Field: Achter het scherm!” Hier is alles wat je moet weten over de Oscarwinnende Amerikaanse actrice

Iedereen zei “Je bent niet knap genoeg om te acteren”, dus groeide ze op en werd ze een iconische actrice! 😏👌 Ze is bekend om haar rollen in “Places in the Heart” en “Norma Rae”, de films die haar twee Oscars opleverden! 🎬💥 Laten we in dit artikel de onuitgesproken delen van Fields pad naar sterrendom en persoonlijke leven belichten! 👇

Er is bijna niemand die de identiteit van Sally Field in twijfel trekt. Haar eerste acteerrol was in “Gidget” waar ze op briljante wijze Zuster Berrille vertolkte. Haar carrière is vol ups en downs geweest. Haar rollen in “Norma Rae” en “Places in the Heart” brachten haar twee Oscars.

Sally is ook opmerkelijk vanwege haar optreden in “Sybill”, “ER” en “Brothers and Sisters” waarvoor ze meer bekendheid en erkenning kreeg. Dankzij haar veerkracht, grote talent en vastberadenheid is ze soepel overgegaan van een tv-ster naar een gerespecteerd acteur.

Wat haar persoonlijke leven betreft, is ze twee keer getrouwd geweest. Haar eerste man was Steven Craig en hun huwelijk duurde van 1968 tot 1973. Sally kreeg twee zonen met hem – Peter en Eli. Alan Greisman werd haar tweede man en ze waren samen tot 1994.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos