“Kopiëren en plakken!” Jason Momoa stelt zijn nieuwe vriendin voor en iedereen zegt hetzelfde

Ze scheidden slechts enkele maanden geleden, maar de man verspilde geen tijd en vond een nieuwe liefde! 😉🫣 De “Games of Thrones” en “Aquaman” ster toonde zijn vriendin en ze ziet er heel bekend uit! 🧐🤨 Bekijk in dit artikel wie het hart van de acteur heeft gestolen! 👇

Velen herinneren zich deze acteur van zijn rol in “Aquaman” en “Game of Thrones” die zijn acteercarrière naar een nieuw niveau brachten. Het persoonlijke leven van Momoa heeft ook altijd de interesse gewekt. Iedereen weet al dat zijn eerste en grootste liefde Lisa Bonet was.

Hun liefdesverhaal is gewoon ongelooflijk. De toekomstige ster was nog een kind toen hij haar voor het eerst op tv zag en werd meteen verliefd. Hij beloofde zichzelf dat hij haar later zou vinden en met haar zou trouwen. Verrassend genoeg bleef hij trouw aan zijn keuze en maakte hij van haar zijn vrouw. Niemand had een idee dat hun liefdesverhaal ooit zou eindigen.

Stel je ieders verbazing eens voor toen de echtelieden de scheiding aanvroegen na 12 jaar samen te zijn geweest en samen twee kinderen te hebben! Mensen keken hun ogen uit toen de populaire acteur zijn nieuwe vriendin voorstelde, slechts enkele maanden na hun scheiding.

Ze werden samen vastgelegd terwijl ze een tedere knuffel deelden. De meningen over hun verbintenis lopen sterk uiteen. Sommigen zijn blij om de man gelukkig te zien, terwijl anderen twijfelen aan de oprechtheid van zijn gevoelens gezien de opvallende gelijkenis met zijn ex-partner.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos