“Catwoman toen en nu!” Zo zag Jocelyn Wildenstein eruit voor haar ramp met plastische chirurgie

Mensen kennen haar als Catwoman, maar slechts weinigen hebben haar voor de transformatie gezien! Dit is wat ontelbare plastische chirurgie heeft gedaan met Jocelyn Wildenstein! 😲😬 Toen een engelachtige schoonheid, nu een monsterachtig wezen! 😱🤮 Houd je adem in voordat je haar archieffoto’s in dit artikel ziet! 👇

Wanneer we “catwoman” horen, denken we het eerst aan een aantrekkelijk tekenfilm- of filmpersonage. Het artikel van vandaag gaat echter over een vrouw die ook die bijnaam heeft gekregen. Dit is Jocelyn Wildenstein, geboren in 1940 in Zwitserland.

Jocelyn had het geluk haar pad te kruisen met een succesvolle man die in de bioscoop werkte. Al snel stelde de man haar voor aan een aantal beroemde mensen in die sfeer en waagde ze zich in de wereld van glitter en glamour. Op een gegeven moment wilde ze iets aan haar uiterlijk veranderen.

Alles begon met een gewone beugel die het begin markeerde van haar ongelooflijke transformatie. Ze onderging een groot aantal plastische ingrepen en was al snel niet meer te stoppen waardoor Jocelyn totaal onherkenbaar werd.

Later deed ze nog een poging om alles te herstellen, maar dat was al niet meer mogelijk. Nu, na zoveel jaar, geeft ze toe dat ze stom is geweest om haar uiterlijk onomkeerbaar te hebben verpest. Toen haar oude foto’s uit het archief werden gedeeld, lieten ze niemand onverschillig.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos