“Wat vond James Bond in haar?” Hier is het ongelooflijke verhaal van Pierce Brosnan en Keely Smith

De fans adviseerden Brosnan om een knappere vrouw te zoeken na deze foto’s! 😬🙄 Het was in 2️⃣0️⃣0️⃣1️⃣ dat ze trouwden en twee kinderen kregen! 😯🥰 Miljoenen mensen waren toen smoorverliefd op Bond, wiens grootste liefde niemand anders werd dan zij! 🤫💘 Je zult niet stoppen met bewonderen als je haar archieffoto’s in dit artikel ziet! 👇

Ze behoren tot de duurzaamste en langst bestaande showbusinesskoppels die elkaar in de jaren 90 kruisten en in 2001 trouwden. Ondanks tientallen jaren huwelijk vol wendingen, zijn ze niet van plan om uit elkaar te gaan en wordt hun liefde jaar na jaar groter en dieper.

Miljoenen kijkers kennen hem nog van zijn rol als James Bond die zijn druilerige carrière naar een nieuw niveau bracht. Jarenlang was hij de ideale charmeur op het scherm en de meest begeerlijke man op onze planeet. Degenen die van hem droomden als echtgenoot, raakten overstuur toen ze zich realiseerden dat zijn hart aan één vrouw toebehoort.

Die gelukkige werd Keely Smith, een journaliste, schrijfster en tv-presentatrice. Zij is al 25 jaar de eigenaar van Brosnans hart. Van metgezellen en goede vrienden veranderden ze in geliefden die tijdens hun huwelijk twee zonen kregen.

De manier waarop ze er nu uitziet, laat echter veel te wensen over. Ze is in al die jaren aangekomen en maakt vaak furore. Velen hebben zich afgevraagd wat de opmerkelijke acteur in haar gevonden heeft. Maar als je haar archieffoto’s bekijkt, wordt het meteen duidelijk waarom hij nog steeds gek op haar is.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos