“Bel een psychiater, nu meteen!” De nieuwe provocerende fotoshoot van de Queen of Pop zorgt voor controverse

In visnet panty’s, hoge hakken en pikant korset vergat Madonna wat fatsoen is en nam ze verleidelijke poses aan! 🤤❤️‍🔥 De Queen of Pop’s nieuwe fotoshoot liet geen ruimte voor verbeelding! 🤭😏 Ze is al een vrouw op 6️⃣0️⃣s, maar ze zoekt nog steeds nieuwe liefdes en steelt mannenharten! 🤯🤫 Voor de openhartige foto’s – zie het artikel! 👇

Hoe verrassend het ook lijkt, Madonna is al in de 60. Een van de meest succesvolle muzieksterren met de titel “Queen of Pop” heeft geen plannen om met pensioen te gaan en behandelt leeftijd als een getal. Soms maakt ze furore met haar provocerende fotoshoots die geen ruimte laten voor verbeelding.

Mensen vragen zich af waarom een vrouw van haar leeftijd nog steeds aandacht zoekt en nieuwe romances probeert aan te knopen. Deze keer was het geen uitzondering. Ze trok een onthullend korset, hoge hakken en visnet panty’s aan en vulde haar verleidelijke imago aan met een stijlvolle handtas en zonnebril.

Bijpassende handschoenen en luxe sieraden waren de finishing touch. Ze poseerde op een verleidelijke manier en veroorzaakte gemengde reacties.

“Genoeg internet voor vandaag”, “Weer een aandachtzoeker!”, “Hoe kunnen we dit niet zien?”, “Iemand, alsjeblieft, herinner haar aan haar leeftijd”, “Waar is bescheidenheid?”, “Wat een schande”, “Veel 20-jarigen kunnen niet eens naast haar staan”, “Ze kan elke man nemen die ze wil”.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos