“Ouder worden kan ook mooi zijn!” De 86-jarige Jane Fonda maakt haar opwachting in Cannes en dit is een must-see

De fans haastten zich om Jane Fonda’s leeftijd te dubbelchecken na haar uitstapje in Cannes! 🤨🧐 Het is oneerlijk hoe goed een 8️⃣6️⃣-jarige vrouw eruit kan zien! 😉 Alle ogen waren op niemand anders gericht dan op haar! 👀🤩 De seniorenster laat zien dat het leven na 8️⃣0️⃣ pas begint en steelt nog steeds de spotlights! 😯❤️‍🔥Check bekijk de foto’s in dit artikel! 👇

Het filmfestival verwelkomde een aantal wereldberoemde sterren op de rode loper. Het werd gehouden op 14 mei langs de betoverende kustlijn van de Côte d’Azur. Onder de beroemdheden bevond zich ook Jade Fonda en zeggen dat zij de schijnwerpers stal is nietszeggend.

Geloof het of niet, de iconische ster is al 86, maar ziet er nog steeds prachtig uit. Voor haar Red Carpet look koos ze voor een stijlvolle zwarte jumpsuit van Elie Saab met een elegante broek, een vloeiende sleep en een diepe V-hals die haar ideale taille accentueert.

Bloemenapplicaties van zilveren en zwarte pailletten en steentjes versierden haar outfit perfect, terwijl metallic-gekleurde schoenen de finishing touch vormden of, om het zo maar te zeggen, “een kers op de taart”. Fonda pronkte trots met haar zilveren haar en maakte duidelijk dat ze natuurlijk ouder worden omarmt.

Haar make-up benadrukte haar prachtige gelaatstrekken zonder haar schoonheid te verpesten en “een nieuw gezicht” te creëren. De ster vulde haar iconische look aan met smaakvolle sieraden van Pomellato.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos