Lang niet iedereen weet wat dit vintage object is en waarvoor mensen zulke houten poppen gebruikten.

1️⃣0️⃣0️⃣% garantie dat niemand van jullie raadt wat het is! 😉💥Weinig mensen weten wat dit voorwerp is en waarvoor zulke houten poppen werden gebruikt! 🤫 Denk jij het te weten? 🤔 Bekijk dan het juiste antwoord in dit artikel! 👇

Waarschijnlijk weten maar weinigen van jullie nog wat dit oude voorwerp is en waarvoor het vroeger werd gebruikt. Velen zullen zich afvragen waarvoor zulke leuke houten poppen dienden en hier is het antwoord! Ze werden dolly pegs genoemd en leken op miniatuurmensen. Ze hadden een hoofd, lichaam en benen.

Toch waren ze meer dan alleen accessoires en waren ze een vorm van doe-het-zelf-kunst en een bron van creativiteit. Deze houten poppen herinneren aan middagen spelen in de achtertuin en helpen met klusjes.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos