“Gebeden nodig!” Christina Applegate geeft openheid over haar gezondheidstoestand en laat iedereen gebroken achter

Ze nam geen douche voor 3️⃣ weken en verstopte zich in een donkere kamer! 🫣😱 De harten van de fans braken in stukken toen Applegate het laatste nieuws deelde en in tranen uitbarstte! 💔😰 In 2️⃣0️⃣2️⃣1️⃣ kreeg de Amerikaanse actrice de diagnose Multiple Sclerose en sindsdien is haar leven niet meer hetzelfde! 😟😩Zie hoe ze er nu uitziet en leeft in dit artikel! 👇

In een recente editie van haar podcast was Ch. Applegate openhartig en onthulde ze de laatste update over haar gezondheidstoestand. Voor degenen die het nog niet weten: in 2021 kreeg ze de diagnose MS en sindsdien wordt ze geconfronteerd met uitdagingen en ontberingen.

De iconische 52-jarige actrice sprak eerlijk over haar strijd om te bewegen en onthulde alle beperkingen die de vreselijke kwaal met zich meebracht. Bezorgd en met spijt gaf ze toe dat haar symptomen erger worden en dat de ziekte snel voortschrijdt.

Ze klaagde over gebrek aan energie en wenste dat de pijn die ze constant voelde zou verdwijnen. Applegate gaf toe dat ze zich vaak begon te verstoppen in een donkere kamer en tv begon te kijken om de pijn te verdoven en dat ze soms zelfs drie weken lang niet kon douchen.

Ondanks al deze moeilijkheden behandelt ze dit alles met humor en geeft ze de hoop op betere tijden niet op. Ze laat zien dat het mogelijk is om alle obstakels te overwinnen en te gaan genieten van kleine dingen die in feite veel betekenen.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos