“Alleen een blinde man kan zijn vrouw hierin uitlaten gaan!” Het laatste uitstapje van Lopez haalt de krantenkoppen

Affleck kon maar beter niet zien wat Lopez deze keer liet zien! 🫣😵 De Latijns-Amerikaanse diva koos voor een pittig imago en liet geen ruimte voor verbeelding! 🤤❤️‍🔥 Mensen vragen zich af hoe haar man haar zoiets heeft kunnen laten dragen! 🤔🤬 Bekijk een van Lopez’ meest besproken outfits in dit artikel! 👇

Het is eerlijk gezegd moeilijk te geloven dat deze iconische ster haar 54e verjaardag al heeft gevierd. Het eerste wat ons te binnen schiet bij het zien van haar laatste foto’s is dat ze er veel jonger uitziet dan haar jaren en dat ze ouder is geworden als een goede wijn. Dankzij haar tijdloze, vlekkeloze lichaam kan de Latijns-Amerikaanse diva dragen wat ze maar wil.

Dankzij Lopez’ droomfiguur kan ze zelfs de meest onthullende outfits kiezen die zelfs de meeste jonge meisjes zouden aarzelen om te dragen. Haar modekeuzes krijgen meestal veel lof, maar soms veroorzaken ze controverse en leiden ze tot verhitte discussies.

Als we haar laatste nemen, zijn zelfs haar fans het erover eens dat het al te veel was om de showbizzster te adviseren wat veranderingen in haar stijl aan te brengen en haar leeftijd niet te vergeten. Sommigen vroegen zich zelfs af hoe haar man haar zo naar buiten kon laten gaan.

Wat vond je van haar outfit? Zou jij zoiets dragen?

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos