“De mini-kopie van Pretty Woman!” Roberts en Moder’s dochter debuteert

In 2️⃣0️⃣0️⃣4️⃣ verwelkomden ze hun tweeling! 😍👨‍👩‍👧‍👦 De echtelieden hebben ze altijd uit de schijnwerpers gehouden, maar deze keer was het een uitzondering! 😏 De tijd is voorbij gevlogen en hun dochter is een minikopie van haar moeder geworden! 🫠💘 Zie wat een schoonheid ze nu is in dit artikel! 👇

Hoe verrassend het ook lijkt, de tweeling van een van de populairste koppels hebben hun 20e verjaardag al gevierd. Wat vliegt de tijd toch snel! Het is geen geheim meer dat Julia Roberts een van de meest bescheiden en nuchtere beroemdheden is die een absoluut gewoon leven leidt en zelfs haar kinderen geen sociale media toestaat.

Ter herinnering: de echtelieden delen drie kinderen. Ze behoren tot de meest duurzame en langst bestaande koppels die niet één keer hun liefde en toewijding aan elkaar hebben bewezen. In 2004 verwelkomden ze hun tweeling en later hun zoon Henry.

Onlangs heeft hun dochter haar debuut gemaakt samen met haar vader. Om te zeggen dat ze een exacte kopie is geworden van haar charmante moeder is niets te zeggen. Hazel verschijnt met blond haar, mooie gelaatstrekken.

“Genetisch gezegend!”, “De fotokopie van haar iconische moeder!”, “Mams genen hebben hun werk gedaan”, “Wat een mooi gezin!”.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos