“Hij vond liefde, zij vond geld!” Het nieuwste uitstapje van Dolph Lundgren met zijn jonge vrouw haalt de krantenkoppen

Vorig jaar trouwde de 6️⃣6️⃣-jarige acteur met een 2️⃣7️⃣-jarig meisje en blies het netwerk op! 💥 Het was in 2️⃣0️⃣1️⃣9️⃣ dat het koppel begon te daten en constant werd beoordeeld voor hun grote leeftijdsverschil! 🤯🫣 Een jonge personal trainer was degene die het hart van de Zweeds-Amerikaanse acteur stal en je kunt hun foto’s in dit artikel zien! 👇

De belangrijke bijdrage van D. Lundgren als opmerkelijk acteur en voormalig karatekampioen kan nauwelijks worden overschat. De wereld kent hem van films als “Rocky IV”, “Masters of the Universe”, “The Expendables” en ga zo maar door. Toch blijven mensen zich verbazen over zijn privéleven, dat vol ups en downs zit.

Vooral zijn huwelijk met Emma Krokdal wekte de interesse en werd al snel het onderwerp van discussies. Het feit dat er bijna 40 jaar leeftijdsverschil tussen hen is, maakt hen een van de meest ongebruikelijke en spraakmakende koppels van de industrie.

Hun romance begon in 2019 en vorig jaar stapten ze in het huwelijksbootje. Mensen blijven beweren dat ze meer op een vader en dochter lijken, niet op echtgenoten. De prominente acteur heeft niet één keer beweerd dat Emma veel volwassener is voor haar leeftijd en dat hij alles in haar heeft gevonden. Hij voegde eraan toe dat ze een “goede keuze” voor hem is tegenover de Daily Mail.

Paparazzi leggen hen vaak vast in het openbaar, maar het stel toont zelden warmte en genegenheid naar elkaar. Sommigen zijn zelfs van mening dat hun huwelijk slechts een PR-stunt is om hem in de schijnwerpers te zetten. Onlangs werden ze samen gespot toen ze terugkwamen van de sportschool.

De fans hopen dat er oprechte gevoelens tussen hen zijn, maar een groot aantal mensen blijft beweren dat het jonge meisje een goede bron van geld heeft gevonden en dat er geen wederzijdse liefde tussen hen is.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos