β€œDe geruchten zijn bevestigd!” Prins William is openhartig over Middleton en de koning en laat iedereen sprakeloos achter

De prins verbreekt eindelijk de stilte en doet een uitspraak over Middleton en koning Charles! 🀫πŸ’₯ Wat William zei was iets wat niet iedereen wilde horen! 🫒🀐 Terwijl geruchten de ronde doen, onthult hij de hele waarheid! πŸ’― Hoe gaat het met Kate en de koning? πŸ€” Voor de details – zie het artikel! πŸ‘‡

Zeggen dat de prins nu een moeilijke periode doormaakt, is nietszeggend. Naast zijn koninklijke plichten heeft hij ook de plichten van zijn vader, omdat bij de koning kanker is geconstateerd en hij regelmatig wordt behandeld. Hij heeft het ook druk met de zorg voor zijn vrouw en hun drie kinderen.

Voor degenen die het nog niet weten, de prinses lijdt ook aan kanker en heeft onlangs een buikoperatie ondergaan waarna ze contact opnam met haar volgers en de diagnose bekendmaakte. Prins’s recente optreden tijdens een geldinzamelingsactie was opmerkelijk omdat hij openhartig was over hun familiezaken en de toestand van de zieken.

Om te beginnen bedankte hij iedereen die de familie heeft β€œoverladen” met goede wensen en gebeden voor de koning en de prinses.

β€œHet is eerlijk om te zeggen dat de afgelopen weken erg gericht waren op medische zaken. Dus ik dacht ik ga naar een luchtambulance evenement om er even tussenuit te zijn”.

Hij heeft ook wat details gedeeld over de familieleden die toegeven dat ze de juiste zorg krijgen, maar nog steeds niet in staat zijn om hun koninklijke taken uit te voeren.

Laten we samen voor ze bidden!

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos