“Enorme dijen, verlies van elasticiteit!” De nieuwste verschijning van Lady Gaga met opvallend ronde dijen haalt de krantenkoppen

Zelfs de trouwe fans herkenden Lady Gaga nauwelijks na haar drastische gewichtstoename! 😬😱 Terwijl ze er perfect uitziet op Instagram, is de realiteit een beetje teleurstellend! 🙄🥱 De popzangeres heeft zich helemaal laten gaan en is niet meer dezelfde slanke schoonheid! ⏳ Houd je adem in voordat je haar nieuwe foto’s in dit artikel ziet! 👇

Verrassend genoeg was Lady Gaga afwezig op de laatste prestigieuze evenementen, wat vragen heeft opgeroepen. Sommigen gaan ervan uit dat de reden voor haar plotse terugtrekking te maken heeft met haar uitputting en misschien met persoonlijke problemen. Maar na haar recente optreden is alles duidelijk geworden.

Integendeel, ze is actief geweest in de muziekindustrie gezien haar nieuwe muziek en een langverwachte film getiteld “The Joker: Madness for Two”. De laatste tijd hebben verborgen paparazzi Gaga vastgelegd tijdens een tennistraining die levendige tekenen vertoonde van gewichtstoename en verlies van elasticiteit.

De popzangeres was samen met haar partner, ondernemer Mike Polanski, met wie ze al 4 jaar een relatie heeft. Terwijl de fans verwachten dat hij haar in de nabije toekomst ten huwelijk zal vragen, lijkt het koppel nog steeds de tijd te nemen om onduidelijke redenen.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos