“Benen als luciferstokjes!” Dit is Clooney’s reactie op de kritiek op het uiterlijk van zijn vrouw

Mensen adviseerden Amal om geen mini’s meer te dragen en noemden haar benen “lelijk”! 🤬 De vrouw van de acteur verscheen in een rok en iedereen heeft het over haar lichaamsbouw! 🤯🫢 Een golf van kritiek raakte de vrouw, maar haar man was er om haar te beschermen! 💪🫂 Kijk hoe hij reageerde in dit artikel! 👇

Het lijdt geen twijfel dat ze een van de meest duurzame koppels uit de showbusiness zijn. Voor degenen die het nog niet weten: Amal is een getalenteerde en zeer bekwame Britse advocate.

Niet alleen Amal’s geaccentueerde vrouwelijkheid en onaardse charme, maar ook haar intelligentie en charisma hebben bijgedragen aan George’s gevoelens voor hem. Hij kon gewoon niet onverschillig blijven tegenover haar elegantie en gratie die absoluut iedereen om zich heen verblinden.

Ter herinnering: de meeste kijkers herinneren zich Clooney van zijn rol in “O Brother” en “Where Art Thou”. Wat zijn privéleven betreft, is het geen geheim meer dat zijn hart maar aan één vrouw toebehoort.

Toch maakt het uiterlijk van de vrouw vaak furore, wat resulteert in gemengde reacties. Terwijl ELLE Magazine een artikel deelde met de titel “54 Moments Amal Cooney Looked Absolutely Gorgeous”, zijn sommige mensen een heel andere mening toegedaan en noemen haar benen “lelijk” en “te dun als luciferstokjes”.

Dit is hoe Clooney zijn vrouw beschrijft: “Ze is prachtig en heeft een geweldig gevoel voor stijl – er is geen stylist of zo, ze komt er gewoon zo uit en ze ziet er prachtig uit. En ze doet het terwijl ze 11 zaken heeft lopen – letterlijk. Dus ze is een geweldige vrouw”.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos