“De stilte is verbroken!” De Acquaman is openhartig en onthult de reden voor zijn scheiding van Lisa Bonet

Hij was pas 8️⃣ toen hij haar voor het eerst op tv zag en beloofde zichzelf om haar later te vinden en met haar te trouwen! 😉🤭 In 2️⃣0️⃣0️⃣5️⃣ kruisten hun paden elkaar voor het eerst en in het geheim trouwden ze in 2️⃣0️⃣1️⃣7️⃣! Hun huwelijk duurde echter maar tot 2️⃣0️⃣2️⃣2️⃣! 💔😭 Ze kondigden hun scheiding aan en lieten de fans sprakeloos achter! 🤐🤯 Hij deelde de reden voor hun scheiding waarvan je de details in dit artikel kunt lezen! 👇

Het ongelooflijke liefdesverhaal tussen de Acquaman Jason Momoa en zijn vrouw heeft altijd de aandacht getrokken. Weinigen weten dat de acteur nog een kind was toen hij Lisa voor het eerst op tv zag en op het eerste gezicht verliefd op haar werd. Hij bleef trouw aan zijn keuze en ze kruisten elkaars pad in 2005, wat leidde tot een onmiddellijke chemie.

De geweldige acteur zag haar voor het eerst toen ze Denise speelde in “The Cosby Show”. Het was kort na hun eerste ontmoeting in het echte leven dat ze een romance begonnen die hun “voor altijd” markeerde. Ze verwelkomden een dochter in 2007 en een zoon een jaar later. In 2017 trouwden ze.

Tot ieders grote verbazing duurde hun huwelijk slechts 4 jaar en kondigden ze in 2022 hun scheiding aan. Hun scheiding raakte de fans als een scherp mes en sommigen geloofden zelfs niet meer in ware liefde. Velen vroegen zich af wat de reden voor hun scheiding was.

Momenteel leidt Momoa een eenvoudig leven in een busje. Hij deelt vaak details over hoe vindingrijk zijn nieuwe huis is en hoe gelukkig hij nu is. De betrouwbare bronnen beweren dat de redenen voor hun scheiding onoverbrugbare verschillen waren.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Jason Momoa (@prideofgypsies)

“We hebben allemaal de druk en de veranderingen van deze transformerende tijden gevoeld. Er ontvouwt zich een revolutie en onze familie is geen uitzondering… we voelen en groeien van de seismische verschuivingen die plaatsvinden”.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos