“De geruchten waren waar!” Justin en Hailey Bieber delen het zwangerschapsnieuws en blazen het netwerk op

Breaking! Justin Bieber en zijn vrouw verwachten hun eerste kind! 🕊️ Ze trouwden in 2️⃣0️⃣1️⃣8️⃣ en wachten nu op een wonder! 🫠😍 Het koppel raakte sociale media met het grote nieuws en bevestigde de geruchten! 💥 Hun ontroerende fotoshoot deed ieders hart smelten, wat je kunt zien in dit artikel! 👇

Stel je de verbazing en opwinding van de volgers eens voor toen het grote nieuws over de zwangerschap van Hailey Bieber het netwerk bereikte. Het koppel knoopte in 2018 de knoop door en sindsdien wachten de trouwe fans vol ongeduld op het nieuws. Er waren natuurlijk wat geruchten, maar het duurde tot hun Instagram-post voordat de zwangerschap werd bevestigd.

De fotoshoot die ze deelden was echt ontroerend en liet niemand onverschillig. De zwart-wit foto’s waren gevuld met warmte en opwinding. Het koppel gunde hun fans een intiem kijkje in het nieuwe hoofdstuk van hun leven. Ze is al 6 maanden oud en, zoals je kunt zien, had ze haar best gedaan om het te verbergen en de privacy te bewaren.

Ze hebben echter het geslacht van de baby nog niet onthuld, waardoor er nog wat ruimte is voor intriges. Veel netwerkgebruikers zijn er meer dan zeker van dat Hailey een geweldige moeder zou zijn.

Denk jij dat ook? Deel je mening in de comments!

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos