“Leeftijd is slechts een getal voor haar!” Ontdek de geheimen achter Jane Fonda’s tijdloze schoonheid

1️⃣0️⃣0️⃣% garantie dat je nog nooit een mooiere 8️⃣6️⃣-jarige vrouw hebt gezien! 💯😉 Zo ziet ouder worden met gratie en waardigheid eruit! 🤫🧐 De Amerikaanse actrice heeft geen plannen om met pensioen te gaan en weet nog steeds miljoenen mensen te boeien! 😍🫠 Paparazzi filmden de filmster en iedereen haastte zich om haar leeftijd te dubbelchecken na de foto’s in dit artikel! 👇

Onlangs legden cameralenzen de 86-jarige J. Fonda stiekem vast tijdens haar casual wandeling en zorgden voor een enorme ophef onder de fans. De Amerikaanse actrice en activiste koos voor een stijlvolle outfit die nog meer jeugdigheid en smaak aan haar imago gaf.

Haar modekeuze viel op een oranje blouse, een stijlvolle trenchcoat en een bijpassende sjaal van dezelfde felle kleur. Je zou kunnen zeggen dat leeftijd voor haar slechts een getal is en dat ze nog geen plannen heeft om met pensioen te gaan. Het valt niet te ontkennen dat ze bezig is met een aantal activiteiten en zich nu concentreert op tijd doorbrengen met haar kleinkinderen.

Op de vraag wat haar jong en tijdloos houdt, antwoordt ze dat ze veel belang hecht aan regelmatige fysieke activiteiten, waaronder dagelijks wandelen en licht gewichtheffen. Ze moedigt iedereen aan om actief te bewegen ondanks iemands beperkingen.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos