“Het is oneerlijk hoe goed ze eruit ziet op haar 51e!” Sofia Vergara warmt sociale media op met haar vakantiefoto’s

Getrouwde mannen, probeer Sofia Vergara niet te bekijken op deze foto’s! 🫣🚫 De Columbiaans-Amerikaanse actrice showde zichzelf in bikini en maakte alle mannen gek met haar droomlichaam! 🔥😍 Probeer haar leeftijd niet te controleren als je haar laatste foto’s in dit artikel ziet! 👇

Telkens als mensen S. Vergara zien, moeten ze haar leeftijd dubbelchecken. De Columbiaans-Amerikaanse actrice en TV-persoonlijkheid ziet er veel jonger uit dan haar leeftijd en de jaren lijken nooit voorbij te gaan.

Sommigen vergelijken haar zelfs met goede wijn, omdat ze allebei nog beter worden met de tijd. De ster benadrukt het belang van regelmatige lichamelijke activiteiten en een evenwichtig dieet. Ze consumeert veel voedzame en gezonde producten zoals vers fruit, groenten en vers vlees, maar toch kan ze het zich soms veroorloven om ijs te eten.

Wat betreft haar persoonlijke leven, ze is getrouwd met Joe Manganiello. Ze mist nooit een kans om haar ware liefde en toewijding aan de man te uiten op sociale media.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos