“Genetisch gezegend” Salma Hayek liet haar moeder zien en blies het netwerk op

Probeer niet op het eerste gezicht verliefd te worden als je Hayeks moeder ziet! ❤️‍🔥🤤 De actrice deelde gezamenlijke foto’s en nu zien we wiens genen hebben gewerkt! 😏🤌 Diana Jimenez is ouder geworden als wijn en ziet eruit als een zus naast haar dochter! 🤫 Zie het artikel voor meer!

Weet jij wie Diana Jimenez Medina is? Ze is een voormalige operazangeres, maar is meer bekend als de moeder van een van de meest iconische Mexicaanse actrices. Niemand zal ontkennen dat mensen van S. Hayek houden, niet alleen vanwege haar grote talent en acteervaardigheden, maar ook vanwege haar charisma en ongelooflijke schoonheid.

Als je haar moeder ziet, wordt het duidelijk wiens genen het best tot hun recht kwamen. De uitstekende 56-jarige filmster, die het best herinnerd wordt voor haar rol in “Eternals”, “House of Gucci” en “Frida”, heeft onlangs warme gezamenlijke foto’s met haar moeder laten zien.

Salma deelde een exclusief kiekje met haar moeder en tante. Zeggen dat Diana er niet uitzag naar haar leeftijd is niets. Zelfs zonder make-up en speciaal kapsel zag ze er moeiteloos prachtig uit.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos