“Weer zwanger?” Rihanna geeft ons een update op social media en werpt een licht op de laatste geruchten

Brekend! 🔥 Rihanna post een nieuwe fotosessie en iedereen zegt hetzelfde! 🤫 De iconische zangeres toonde zichzelf in een beige “naakt” bodysuit en bevestigde de geruchten! 🤭😲 De nieuwste post van de legendarische Barbadiaanse ster haalt de krantenkoppen die je in dit artikel kunt zien! 👇

Ter herinnering: Rihanna verwelkomde afgelopen augustus haar tweede kindje en is nu moeder van twee absoluut schattige kinderen. De iconische Barbadiaanse ster heeft al een verbluffende comeback gemaakt en is begonnen met optreden. Het is het vermelden waard dat Rihanna een van de meest gevraagde en populaire artiesten is.

Ze is de op één na best verkopende vrouwelijke muziekartiest aller tijden en de hoogst gecertificeerde vrouwelijke artiest. Haar belangrijke bijdrage aan de entertainmentindustrie, onvervangbare rol en ongelooflijke carrièrehoogte kan nauwelijks overschat worden. Naast haar druilerige carrière wekt haar persoonlijke leven altijd de publieke belangstelling en blijft ze altijd in het middelpunt van de belangstelling staan.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от badgalriri (@badgalriri)

Onlangs gingen er geruchten dat onze favoriete actrice voor de derde keer zwanger zou zijn. Vooral als mensen haar lang niet zien optreden, gaan ze ervan uit dat de iconische zangeres haar zwangerschap verbergt omwille van haar privacy.

Rihanna heeft onlangs een openhartige fotoshoot gedaan in een beige bodysuit met een “naakt” effect. Ze had een stijlvol blond bobkapsel en vulde haar look aan met smaakvolle minimalistische sieraden. Om te zeggen dat de foto haar vrouwelijkheid accentueerde is niets te zeggen.

De post leverde echter gemengde reacties op. Sommigen waren ervan overtuigd dat de geruchten over haar zwangerschap niet bevestigd waren, terwijl anderen duidelijk een klein buikje zagen en er zeker van waren dat hun favoriete artiest echt in verwachting was van haar derde kindje met A$AP Rocky.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos