“Voor een dakloze aangezien!” Dit is hoe de jaren een van de meest begeerde acteurs Clint Eastwood hebben veranderd

Op 1️⃣9️⃣7️⃣0️⃣s waren alle meisjes verliefd op hem, maar de tijd spaart niemand! De legendarische acteur die het meest bekend is van zijn rollen in “The Good, the Bad and the Ugly” en “Million Dollar Baby” is onherkenbaar oud geworden! 😬🤯 Zelfs de trouwe fans herkenden de voormalige hartenbreker niet meer! 😦 Hij is voorovergebogen en zijn haar is overgroeid, van wie je de nieuwe foto’s in dit artikel kunt zien! 👇

Het sterk verouderde uiterlijk van C. Eastwood is onlangs het onderwerp geworden van verhitte discussies. Zijn recente publieke optreden tijdens een evenement georganiseerd door Dr. Jane Goodall haalt nog steeds de krantenkoppen. De ooit begeerlijke en succesvolle acteur koos voor een blauw gestreept overhemd, een grijze broek en sneakers. Al met al zag hij er onverzorgd uit.

Om te zeggen dat hij nu al tekenen van veroudering vertoont is niets te zeggen. Zijn haar en baard zijn helemaal grijs geworden en hij is voorovergebogen. Hij is afgevallen en zag er onherkenbaar uit in de ogen van zijn bewonderaars en supporters. De commentaren op deze schandalige kiekjes stonden vol negativiteit.

“Het einde van de legende”, “Genoeg internet voor vandaag!”, “Hoe lang hebben we geslapen?”, “Het duurde even voordat ik hem hier herkende”, “Ben ik de enige die hem voor een bedelaar aanzag?”, “De tijd is genadeloos”, “Laat me dit niet meer zien!”.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos