Moeders genen zeiden “Tot ziens!” Hoe Elizabeth Taylors dochter eruit ziet, zorgt voor controverse

In de jaren 1️⃣9️⃣6️⃣0️⃣s was ze het toonbeeld van vrouwelijke schoonheid waar miljoenen verliefd op waren! 🫠💘 Het was in 2️⃣0️⃣1️⃣1️⃣ dat de wereld “Goodbye” zei tegen de iconische actrice! 💔😓 Jaren zijn voorbij gegaan maar de wereld heeft het nog steeds over haar onrealistische schoonheid! 👏 Maar haar genen werkten niet! 🫤😬 Houd je adem in voordat je haar dochter in dit artikel ziet!

Het lijdt geen twijfel dat E. Taylor een van de meest iconische, begeerlijke en geprezen actrices was die het best herinnerd wordt voor haar rollen in “Cleopatra”, “The V.I.P.s”, “These Old Broads”, enz. Dat ze een echte schoonheid was met engelachtige trekken valt niet te ontkennen. Haar buitengewone verschijning maakte haar tot een van de meest gevraagde en gewilde sterren van die tijd.

In 2011 overleed ze aan een hartaanval, de wereld in tranen en verdriet achterlatend. Velen hebben zich afgevraagd hoe haar nakomelingen eruit zien. In tegenstelling tot haar wereldberoemde moeder die meerdere keren getrouwd was, is Lisa, haar dochter, maar één keer getrouwd geweest en heeft ze twee zonen.

Terwijl miljoenen haar dochter een stralende en glamoureuze toekomst voorspelden, toonde ze geen interesse in de showbusiness en koos ze voor een rustig leven, weg van de schijnwerpers. Tot ieders grote verbazing vervolgde ze haar passie en werd beeldhouwer.

Het spreekt voor zich dat mensen nooit stoppen met het vergelijken van Lisa en haar iconische moeder die voor altijd een stempel heeft gedrukt in de industrie en wiens naam nooit vergeten zal worden. Sommigen tonen zelfs ongeloof en twijfelen of Lisa wel de biologische dochter van Taylor is.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos