Maggie in “The Thorn Birds” toen en nu! Dit is wat er gebeurde met actrice Rachel Ward

4️⃣0️⃣ jaar geleden noemden mensen Rachel Ward de mooiste vrouw in de cinematografie! 😏❤️‍🔥 Velen zullen zich haar herinneren van “The Thorn Birds”, een TV miniserie die onze schermen sierde in 1️⃣9️⃣8️⃣3️⃣! 🎥🤩 De fans herkenden de jonge schoonheid hier niet! 🤔😬 Bekijk hoe de actrice er nu uitziet in dit artikel! 👇

Het lijdt geen twijfel dat Rachel Ward een van de meest opmerkelijke, geprezen en begeerde actrices was die onze schermen in de jaren 1980 sierden. Miljoenen mensen herinneren zich haar nog als Maggie in “The Thorn Birds”, de rol die haar carrière naar een nieuw niveau bracht.

De tijd is voorbijgegaan en Ward lijkt nu in de zestig. Zonder kapsel en make-up is het moeilijk om de uitmuntende actrice te herkennen. Degenen die haar nog herinnerden als een iconische schoonheid en de belichaming van vrouwelijkheid zijn nu sprakeloos als ze haar leeftijd zien.

We moeten echter niet vergeten dat veroudering voor iedereen geldt en dat Ward geen uitzondering is.

“De tijd spaart niemand!”, “Niemand wordt jonger!”, “Geen spoor van haar onaardse schoonheid is overgebleven”, “Zo ziet ouder worden met gratie en waardigheid eruit”.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos