“Het is tijd om een nieuwe stylist te zoeken!” Demi Moore schittert in “Wallpaper” jurk op het Met Gala

We durven te wedden dat jullie hierna allemaal snel Moore’s leeftijd gaan dubbelchecken! 😉🤌 Alle ogen op het 2️⃣0️⃣2️⃣4️⃣ Met Gala waren gericht op de Hollywood-actrice! 👀🤭 Dit is wat een outfit de ex-vrouw van Bruce Willis koos voor het thema “Sleeping Beauties: Awaking Fashion”! 🧐🤫 Voor een van haar meest besproken looks – zie het artikel! 👇

Voor degenen die het nog niet weten, het Met Gala van dit jaar was in het Metropolitan Museum of Art waar een groot aantal beroemdheden en sterren uit de showbusiness aanwezig was en Demi Moore was daar ontegenzeggelijk bij. Haar modekeuze voor het opmerkelijke evenement viel op een zwart fluwelen jurk met vloerlengte, versierd met enorme roze pioenrozen.

De perfecte aanvulling op haar beeld werden platform hakken met een delicaat enkelbandje. Haar make-up verdient ook onze speciale aandacht. Ze bracht bronzen oogschaduw aan en benadrukte haar onaardse schoonheid.

Wat haar kapsel betreft, ze stylede haar haar in golven. De perfecte touch aan haar look werden de Cartier High Jewelry. Het is het vermelden waard dat het de getalenteerde ontwerper H. Reed was die dit beeld tot leven bracht.

Haar modekeuze viel zeker op en werd het middelpunt van de belangstelling. Het was geraffineerd en benadrukte de heldere persoonlijkheid van de opvallende filmster. Een groot aantal mensen vond het echter extravagant en ongepast voor een dergelijk evenement.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos