“Frankrijks nummer 1 man is 87 geworden!” Dit is wat leeftijd en jaren hebben gedaan met Alain Delon

In de jaren 1️⃣9️⃣6️⃣0️⃣s noemden vrouwen hem de heetste man ter wereld wiens knapheid harten deed smelten! 🫠💘 “Once a Thief”, “Mr. Klein” en andere films brachten hem grote bekendheid en erkenning! 👏 De tijd spaart echter niemand! 🥱😳 Delon is nu al een 8️⃣7️⃣-jarige gepensioneerde wiens recente foto’s je in dit artikel kunt vinden! 👇

De druilerige carrière van A. Delon overspant verschillende decennia waarin hij zijn onvervangbare plaats en belangrijke bijdrage aan de grote filmwereld heeft gemarkeerd. Hij is een van de meest gewilde figuren van het witte doek geworden.

Delon bereikte grote hoogten in zijn carrière na zijn optreden in geweldige films als “Rocco and His Brothers”, “Two in the City” en “Monsieur Klein”. Naast zijn ongelooflijke talent, opmerkelijke rollen en professionalisme is hij ook de nummer 1 man van Frankrijk geworden van wie miljoenen meisjes destijds droomden.

Vele jaren zijn voorbij gegaan en de legendarische acteur heeft zijn 87e verjaardag al gevierd. Het is moeilijk te geloven dat een van de aantrekkelijkste mannen uit de geschiedenis nog lang niet dezelfde is. Zelfs tientallen jaren na zijn pensionering bleef zijn naam behoren tot die van de meest begeerlijke filmsterren.

Nu zien we hem met talloze rimpels, een uitgezakte huid en grijs haar. De leeftijd heeft al zijn tol geëist bij het sekssymbool dat ooit iedereen gek maakte met zijn charisma en perfecte gezichtsverhoudingen. Sommigen vonden het zelfs moeilijk om hem nu nog te herkennen.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos