“Zwaarlijvig en met grijs haar!” Dit is wat leeftijd en jaren hebben gedaan met iconische actrice Kelly McGillis

Je kunt maar beter gaan zitten voordat je de schoonheid van “Top Gun” op haar nieuwe foto’s ziet! 😬😨 De actrice die het geluk had om naast Cruise te spelen is nu onherkenbaar! 🤐🤯 Degenen die gek werden van Kelly McGillis willen nu hun woorden terug! 😉💯 Voor haar recente foto’s – zie het artikel! 👇

De meeste kijkers herinneren zich deze legendarische Hollywood-actrice voor haar opmerkelijke rol in de hitfilm “Top Gun” waar ze naast T. Cruise schitterde. Niemand kon het weerstaan om toen al smoorverliefd op haar te worden. Haar opvallende blauwe ogen en blonde haar maakten haar de grootste “crush” op de set.

37 jaar zijn voorbij gegaan en op het scherm lijkt Charlie nu totaal onherkenbaar. De manier waarop McGillis is veranderd, ontgaat niemand. Sommigen beweren zelfs dat Cruise het vreselijk zou vinden om haar nu te zien. Paparazzi laten geen kans onbenut om de actrice te filmen als ze in het openbaar wordt gezien.

“Waar heb je het over? Ze ziet er geweldig uit voor haar leeftijd”, ‘De tijd spaart niemand’, ‘Het duurde even voordat ik haar hier herkende’, ‘Onze favoriete Charlie is niet meer dezelfde!’.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos