“Ouder worden is ook voor Pretty Woman!” Dit is hoe de jaren Julia Roberts hebben veranderd

Miljoenen mensen waren verliefd op Vivian in “Pretty Woman” die onze schermen sierde in 1️⃣9️⃣9️⃣0️⃣! Meer dan 3️⃣0️⃣ jaar zijn voorbij gegaan en de hoofdpersonages zijn onherkenbaar veranderd! Camera’s legden de 5️⃣6️⃣-jarige actrice stiekem vast in bikini en stelden haar fans teleur! 🤬🫤 Voor de schandalige foto’s – zie het artikel! 👇

Onlangs hebben paparazzi hun kans niet gemist en filmden een van de meest iconische actrices terwijl ze in een resort was. De hoofdrolspeelster uit de film “Pretty Woman” is heel wat ouder geworden en om te zeggen dat de bewonderaars niet voorbereid waren op deze aanblik is niets te zeggen.

De legendarische actrice verraste de volgers met haar opvallend veranderde uiterlijk. Ze is veel zwaarder geworden en heeft nu grotere heupen, een hangbuik en geen elasticiteit meer. Haar sterk verouderde uiterlijk zorgde voor gemengde reacties en sommigen moesten zelfs haar leeftijd dubbelchecken.

Terwijl haar fans en supporters hun favoriete actrice nog steeds oprecht bewonderden, lieten anderen de kans niet voorbijgaan om Roberts te beoordelen en te bekritiseren. De schandalige paparazzi-kiekjes werden het onderwerp van discussies en maakten furore.

“Onze Pretty Woman is niet dezelfde!”, “De tijd spaart niemand”, “Wees stil! Niemand wordt jonger”, ”Maak je een grapje? Ze ziet er geweldig uit voor haar leeftijd!”.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos