“Het meisje-Barbie toen en nu!” Dit is wat er gebeurde met het poppenmeisje en hoe ze er vandaag uitziet en leeft

In 2️⃣0️⃣1️⃣7️⃣ noemden mensen haar “het mooiste meisje op de planeet”! Nastia’s oceaanachtige blauwe ogen en engelachtige gelaatstrekken maakten van haar als kind al een model! 😮😍 Ze was officieel het 5️⃣th mooiste kind ter wereld! 🤫 Jaren zijn voorbij gegaan en ze is al opgegroeid waarvan je nieuwe foto’s kunt vinden in dit artikel! 👇

Het spreekt voor zich dat alle kinderen uniek en absoluut mooi zijn. Er zijn er echter die miljoenen mensen betoveren met hun buitengewoon gevormde gelaatstrekken en onaardse charme. Het artikel van vandaag gaat over één van hen: Nastia Knyazeva.

Haar naam verscheen in 2017 tussen die van de mooiste kinderen ter wereld. Haar engelachtige schoonheid onderscheidde haar van al haar leeftijdsgenootjes en klasgenootjes. Niemand kon haar onverschillig passeren. Nog als kind trok ze de aandacht van verschillende fotografen en modellenbureaus.

Ze kreeg voortdurend reclame- en modellenaanbiedingen en mensen voorspelden haar een mooie toekomst. Het is het vermelden waard dat ze heeft samengewerkt met merken als Mischka Aoki, Street Beat Kids en Kia Motos. Nastia werd snel populair en meer dan een half miljoen mensen abonneerden zich toen op haar.

Haar gezicht sierde de cover van vele prestigieuze tijdschriften. Er zijn jaren verstreken en hier zijn wat updates. Nastia is al 12 en om te zeggen dat ze er niet minder mooi uitziet is niets te zeggen. Sommigen beweren dat ze in de loop der jaren zelfs nog meer charme en gratie heeft gekregen.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos