“De geruchten waren waar!” Caitlyn verbreekt de stilte en geeft een update over haar relaties binnen de Kardashian-Jenner familie

Het was in september 2️⃣0️⃣1️⃣5️⃣ dat Bruce zijn naam wettelijk veranderde in Caitlyn en zijn geslacht in vrouw! 😱🤯 De transformatie brak de harten van al zijn familieleden! 💔😢 Zelfs vandaag de dag kunnen Kris en hun dochters geen woord over hun vader zeggen zonder een traan te laten! Caitlyn is openhartig over haar nieuwe imago! Bekijk het artikel voor meer! 👇

De 73-jarige beroemdheid, een voormalige Olympiër en reality tv-ster, heeft een openhartig interview gegeven met wat details over haar huidige relaties binnen de Kardashian-Jenner familie. Caitlyn deelde haar eerlijke gedachten en liet iedereen sprakeloos achter.

Zoals iedereen had verwacht, praat ze niet met de meeste leden van haar familie. Ze heeft een goede relatie met Kendall en Kylie, maar ontkent niet dat er geen contact is met de rest. Ze geeft toe dat ze niet met Kris praat, wat hartverscheurend voor haar is gezien al die jaren samen.

“Kris, ik praat eigenlijk nooit met iemand. Als er al communicatie is, dan praat mijn manager een beetje met haar”.

Ze beschrijft de huidige staat van hun relatie als “erg verdrietig”. Er moet echter worden vermeld dat het Caitlyn was die als eerste de bruggen verbrandde met haar radicale transformatie.

Ze gaf toe dat hun paden elkaar 40 jaar geleden voor het eerst kruisten tijdens een blind date en dat ze slechts enkele maanden later trouwden.

Vermeldenswaard is dat ze binnenkort haar nieuwe documentaire zal debuteren die de kijkers een kijkje zal geven in hun familiedynamiek en de bedrijven waarin ze actief zijn.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos