“De fotokopie van de prins!” Meghan Markle en de prins toonden hun erfgenaam en bliezen het netwerk op

Heb je de volwassen zoon van Markle en de prins al gezien? 🧐🤔 Zo niet, wees dan klaar om verrast te worden! 💥 In 2️⃣0️⃣1️⃣9️⃣ verwelkomde het koninklijk paar hun zoon! 😮😍 Er zijn jaren verstreken en Archie is al 5️⃣! Het koppel heeft familiekiekjes gedeeld die je in dit artikel kunt zien! 👇

Het is het vermelden waard dat ze onlangs de 5e verjaardag van hun erfgenaam hebben gevierd. Archie kwam in 2019 ter wereld en breidde hun prachtige familie uit. Zijn opvallende gelijkenis met de prins viel al kort na zijn aankomst op en trok veel publieke aandacht.

De koninklijke familie vierde de verjaardag van de kleine jongen in hun residentie in Santa Barbara. De jongen kreeg veel felicitaties, maar de Britse familie zweeg. Voor degenen die het niet weten, K. Middleton en haar familie staan momenteel voor uitdagingen. Bij de prinses is kanker geconstateerd, maar de details zijn nog niet bekend bij het publiek.


Het is het vermelden waard dat de prins en Markle naar Amerika verhuisden toen Archie nog maar vijf maanden oud was. Momenteel genieten ze van hun leven in het zonnige Californië. Je zou kunnen zeggen dat ze deels geïsoleerd zijn van de koninklijke protocollen, waardoor ze in de VS wat privacy voor hun kinderen kunnen behouden.

Er moet worden vermeld dat de koning ook kanker heeft en de hele aandacht van het volk wordt getrokken door het laatste nieuws en exclusieve foto’s van de familie.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos