“Van een engel in een freak!” Dit is wat ontelbare plastische chirurgie heeft gedaan met actrice Isabelle Adjani

In de jaren 1️⃣9️⃣8️⃣0️⃣s maakte ze iedereen gek met haar blauwe ogen en engelachtig gezicht! 😍🫠 Je kent haar misschien nog wel uit films als “Possession” en “La Reine Margot” en iedereen was verliefd op haar! 🎬🤩 De tijd spaart echter niemand! 😱 Wees klaar om je rot te schrikken als je haar recente foto’s in dit artikel ziet! 👇

Miljoenen kennen I. Adjani als een van de meest getalenteerde, succesvolle en bekendste filmsterren wiens carrière naar een hoger niveau werd getild na haar optreden in “Possession”, “La Reine Margot” en “One Deadly Summer”. Het waren echter haar charisma en unieke mooie gelaatstrekken die haar tot een gevierd actrice hebben gemaakt.

Helaas spaart de tijd niemand en hebben de jaren ook voor deze iconische filmster hun tol geëist. Hoe verrassend het ook mag lijken, ze onderging een reeks cosmetische operaties omwille van de eeuwige jeugd en om te zeggen dat er geen spoor van haar vroegere charme en allure is overgebleven is nietszeggend.

Adjani heeft haar 68e verjaardag al gevierd. Talloze plastische chirurgische ingrepen en schoonheidsprocedures hebben haar lippen, ogen en wangen een nieuwe vorm gegeven. Toen haar recente kiekjes op het netwerk verschenen, gingen ze meteen viraal en leidden tot gemengde reacties.

Nu bezit ze een artificiële schoonheid en stelt ze haar bewonderaars erg teleur met haar sterk veranderde uiterlijk.

 

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos