“Er zijn mensen die wreed en haatdragend zijn!” Paris Hilton reageert op “zieke” kritiek op haar zoon

“Dit doet mijn hart meer pijn dan woorden kunnen beschrijven💔”!💬 Hilton barstte in tranen uit na trollencommentaar op het uiterlijk van haar kind! 😫🥺 De actrice deelt haar eerlijke gedachten dat ze de kritiek niet meer stilletjes kan verdragen! 🤫🧐 Dit was iets waar mensen niet klaar voor waren om te horen! 😱 Voor het vervolg – zie het artikel! 👇

Voor degenen die het nog niet weten: een van de meest opvallende, succesvolle en begeerlijke actrices van dit moment is onlangs voor het eerst moeder geworden. Het is de moeite waard om eraan toe te voegen dat het moederschap al jaren een gekoesterde droom van de ster is. Haar zoon Phoenix, wiens verschijning de gebruikers van het netwerk tot grote verrassing bracht, werd geboren via draagmoederschap.

Zelfs sinds de filmster de foto’s van zijn kleine erfgenaam deelt, komt er een golf van kritiek op zowel de actrice als haar onschuldige kleine kind. Het ding is dat zijn hoofd iets groter is dan normaal, wat resulteert in trollerige opmerkingen die het hart van de actrice in stukken breken.

Hilton gaf toe dat het lezen van zulke vreselijke commentaren haar nog meer pijn doet dan woorden kunnen beschrijven. Ze zegt dat er veel mensen zijn die ziek zijn en dat de opmerkingen die ze achterlaten onacceptabel zijn.

Ze heeft uiteindelijk haar openhartige gedachten gedeeld en al haar volgers ontroerd in de hoop dat haar boodschap de situatie ten goede zou veranderen. Hilton voegde eraan toe dat haar baby gezond, schattig en engelachtig is en dat moeder worden haar droom was zolang ze zich kon herinneren.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos